0

Posted September 29th, 2006 in South Africa by Frérieke

29 sept
Vorig weekend. lang weekend, maandag was heritage day. 12 meiden. kitesurfclinics in Langebaan. (ik ben de blauwe helm) initiatief: GUST (www.gustmag.com) Met zn allen in een hostel. Kitesurflessen. afgelegen strandjes. wakeboarden. dansen op de tafel met alle meiden tijdens optreden bands eerste avond. De plaatselijke dansschuur onveilig maken 2e avond. 3e avond girlie-avond, zwijmelen voor lekkere mannen op de dvd. nieuwe contacten na weekend: een piloot (die eigen vliegtuigje heeft en ons mee gaat nemen…hihi herkenbaar?), een koppel met een wijnfarm (die ons uitnodigen langs te komen en een goede wijntour te doen), instructeurs (kite) en gezellige meiden!!! oude bekenden: elisabeth deed mee! (en jan kwam ook nog langs), Deon (of eigenlijk bijna heel Ceres) en natuurlijk gilbert en janet van GUST. Evenement gesponsord door aca joe (zie tshirts) Fotoshoot in het water. was big fun!
werk: ben lekker aan het puzzelen om alle apartementen te ontwerpen, is leuk! mn eerste loon wordt gestort!!
verder ga ik samen met matthijs website voor burau maken
weer: de airco staat hier aan hoor! en de avonden zijn ook al lekker warm
en nu: is het al weer weekend!!!! jeetje dat was een snelle week. we gaan voor een relax weekend in Langebaan. ik hoop op een beetje wind, dan ga ik het kitesurfen vervolgen. anders lekker wandelen/wakeboarden/mountainbiken…Gilberts ouders hebben huis daar waar we mogen overnachten..
geniet van het weekend daar! spreek jullie volgende week! kus

Comments are closed.