0

Posted October 23rd, 2006 in South Africa by Frérieke
23 oct
Ceres. Deons farm. Natuurlijk hebben we weer op de quadbike gereden, achterop de motor door die fantastische natuur. De bloesem had plaats gemaakt voor groen en vrucht. De graanvelden echter geel. En kalfjes! Natuurlijk weer een braai! Deze keer niet alleen met de boerenburen, maar met een hele delegatie (iets te?) hippe mensen. Een verjaardagsfeestje van een van hen, een ander die voor redbull werkt, deon kent en een deon die vrijgevig is en ze allemaal in zijn huis/guesthouse/landschap feest laat vieren. De redbull wagen te gepimpt, met geluidsinstallatie…vette djinstallatie en boxen! Zo een 30 mensen hingen rond de dam (die overigens zorgt voor de irrigatie van alle fruitbomen op zijn 2.5duizend hec grond). Muziek erbij, boot erbij, wakeboarden, zwemmen en natuurlijk hip rondhangen op opblaasbare beesten. Lunch hebben Hes en ik met Deon in town gedaan. Een plaatselijke ralley (rijden, drinken bij een stop en rijden tot de volgende stop) kwam net ten einde. De brandy-coke werd al weer in overvloedde genoten. (hes en ik zijn de alcohol en dronken boeren ontlopen en bij de autoshow gaan kijken…oeh vette chevrolets, het greasegevoel kwam op). De hoeveelheid hippe mensen nam toe en savonds ging het los rond de redbullwagen. Onze eigenlijke reden naar ceres te komen, te helpen met organiseren festival volgend weekend, niet helemaal waar gemaakt…deon kon niks nuttigs verzinnen te doen…zelf heeft ie er gelukkig ook lekker op los gefeest. De zondagochtend helpactie; deon scheurend op motor om de mountainbikeroute op te meten, wij op de quad erachteraan met als doel de markeringsbordjes te positioneren…haha…resulteerde in hes en ik die lekker samen op de quad het landschap verkennen…die sporen die we moesten volgen gingen op in de vele anderen..Een tennissessie op zijn tennisbaan, een zwemsessie, met mooie zweefsprongen van de duikplank. De farm is een grote speeltuin. Hij houdt je bezig. Je blijft je verbazen. Heeft ons weer een heel relaxt weekend bezorgt. De avonden kleurden rood. Het weer was warm! Africa blijft mooi!

Comments are closed.