0

Posted November 21st, 2006 in South Africa by Frérieke
21 nov
morgen is hes jarig. en vandaag is het nederlands weer hier. regen, net als gister. het is vreemd hoe opeenvolgende dagen hier zo wisselend kunnen zijn. zondag in langebaan was HOT. zo warm dat je niet in de zon wilde zijn. dat de koffie een ijskoffie werd en de activiteit zwemmen. ons verblijf dit weekend in het familie huis van Peter (vriend Janet) was letterlijk op het strand. herkennen jullie dit plaatje? de foto van de zonsondergang die we een paar weken fotografeerden, met die pitoresque huisjes….1 daarvan bleek dus nu ons weekendverblijf. met vloed klotst het water letterlijk tegen het huis aan. een droom. hes en ik sliepen in de overdekte veranda. heerlijk dat klotsende vloedwater tegen het huis aan, rustgevend. geen wind en geen golven. wel een hoop mooie natuur (we zijn door het west coast nature reserve richting langebaan gereden, waar de struisvogels om ons heen liepen….oeps en ik bijna een schildpad overreed) Verder was het relaxed. zoals je ziet, en ontbijtje aan het water. een Kitepoging. een feestje. gezelligheid.
Kaapstad dus grijs vandaag, maar vast niet zo koud als bij jullie. hier op het werk een benauwde stemming. ze zeggen hier in de stad dat het aan de wind ligt. de wind maakt mensen gek (kijk hoeveel gekken er in tarifa wonen)…..gelukkig zijn wij windliefhebbers, dus het zal wel goed met ons gaan..

Comments are closed.