0

Posted February 24th, 2007 in South Africa by Frérieke
24 febr
Wat vertrouwd! er staat weer een beetle in de straat! Lin is nu al verliefd op haar Boeliemeister…mooi blauw.
Ik kreeg in Nederland veel verzoekjes om meer beelden van de stad en het dagelijks leven te laten zien (naast alle mooie surfstranden), dus daar gaan we aan werken..Bij deze sessie; uitzicht vanaf Lionshead over de stad, een willekeurige straat en een voorbeeld van modern naast koloniaal, de bevolking (zwart/wit/moslim/..), dunkley square (schattig pleintje waar Hes werkte) en foto’s van de tuinen die door de stad lopen.. Vorg weekend in de langune..typische capedutch bouwstijl.
Afgelopen week weer gewerkt. Terug op het bureau waar ik voor de kerst ook zat. Sinds ik mijn mond open gedaan heb veel dingen veranderd en aangepakt. sfeer is echter nog altijd niet optimaal en moet zeggen dat ik het er af en toe best moeilijk mee heb. Maar het is fijn om weer aan de slag te gaan. Als alles goed gaat kan ik door met uitwerken van het ontwerp voor de brouwerij dat ik gemaakt heb.
Lin heeft het naar haar zin hier. Ze is nog niet begonnen met stage en lekker de stad aan het verkennen (en de stranden om even bij te bruinen).






Comments are closed.