0

Posted March 4th, 2007 in South Africa by Frérieke
4 maart
Lin is verhuisd! We hebben net haar spulletjes overgebracht;1 koffer en al die nieuwe shirtjes die er niet bij passen (dus Ronald..of jij ajb een lege koffer mee kan nemen zodat alles weer terug in nl kan komen). Zitten nu op het wireless netwerk bij lin. Kijk eens even wat een prachtig pandje! Nationaal monument! Connecties daar draait het dus weer allemaal om! Ik wist vaag dat een huisgenoot van David naar Johannesburg ging verhuizen. Stuurde hem paar weken geleden mailtje. Afgelopen vrijdag ontmoetten we in de Tiger Tiger david (dit is trouwens goede vriend van me die ik 5mnd geleden tegen ben gekomen tijdens stappen) en huisgenoten brett en alliston. Klikte allemaal erg goed. Zo gezegd zo gedaan…kamer geregeld. Het huis is heerlijk (4 slaapkamers, woonkamer, grote eetkeuken en tuin) en…een schattige worstehond (tekkel). Maar most of all..ontzettend gezellige huisgenoten. Ohjaa…en ook niet verkeerd…5 min lopen van de plek waar ze vanaf morgen stage loopt!!
Nu kunnen Lin en ik bij elkaar op bezoek, logeerpartijtjes…gezelligheid! Ik zal wel even moeten wennen, na al die maanden, eerst met Hes, nu met Lin op 1 kamer, ja zelfs in 1 bed geslapen te hebben!
Verder heb ik een nieuwe surfbuddy! (Hes niemand kan jou vervangen hoor!) David is fanatieke golfsurfer. Heeft 2 kitelessen gehad en wil het graag leren…just like me…dus wij gisterochtend (jep met brak hoofd) naar Langebaan gereden en de wind opgezocht. Nadat ik David flink impressed had met mijn kitesurf-cruising-skills was het tijd om hem op het board te krijgen. De NW wind bracht echter dikke grijze wolken en een boel regen, en helaas in het midden van een depressie is er het winddode punt…en die heeft de hele dag verder boven kaapstad en omgeving gehangen. Ook vandaag nog regenachtig, al is het wolkendek opengebroken en komt de zon er af en toe doorheen.
Zometeen gaan Lin en ik de salsapasjes weer up to date brengen in de Buena vista social club…schijnt DE place to be te zijn, dus we zijn benieuwd.
Tot snel maar weer lieve mensen…met deze keer extra de groetjes aan Lin dr hippe opa en oma die trouwe bezoekers van de site zijn! Wat gezellig! Jullie kunnen ook berichtjes aan ons plaatsen, zie YOUR WORD. Lin dr adres is 8 Grove road, 7735 Mowbray, Cape Town, South Africa en vaste lijn: +27 (0) 21 6853673
ps af en toe heb ik even gedoe met mn website, vanwege een overvolle blog…het was dan ook weer even puzzelen, met resultaat gelukkig…alle oudere berichten zijn elders te vinden. kijk even of je het laatste (2 maart) al gelezen hebt..

Comments are closed.