0

Posted May 27th, 2007 in South Africa by Frérieke
27 mei
www.khayelitsha.net is online!!!
een tijdelijke site voor cosat, want ze hebben echt al geld nodig. Met deze opzet gaat de organisatie nu zelf lokaal bedrijven en individuen aanspreken. Mochten jullie al een steentje willen bijdragen: via contact vind je een mailadres. neem zelf dan contact met ze op en vraag hoe je het handigst een eenmalige donatie kan doen.
Als je met je muis over de foto’s gaat kun je verhaaltjes lezen! zien er verzorgd uit he deze kids? …kun je je voorstellen dat het overgrote deel van deze kinderen in een golfplaten shack woont!!!???
We zijn nog vollop bezig het grotere concept uit te werken en dan zal deze tijdelijke opzet ook aangepast worden. Het gaat goed! matthijs en Hester gaan het User Interfase Design nu maken. (zeg maar alles uitdenken qua werking website). Ik ben hard op zoek naar een goede programmeur!!! als je iemand weet…
ok, ik laat snel meer horen..

Comments are closed.