0

Posted August 20th, 2006 in South Africa by Frérieke

19 aug
wat een heerlijke dag!! Het is winter en ik zit in mn bikini met mn laptop op balkon. Ben vandaag met de beetle en surfspullen naar table view gereden. Vandaag de eerste dag South-easter (dat is de wind die we moeten hebben!!) Je ziet het aan de wolken die boven de tafelberg blijven hangen. Helaas was het vandaag nog slechts een kitewindje, morgen gaan we los! Ze noemen deze wind hier ook wel de Cape Doctor (omdat hij alle smerige stoffen de stad uit blaast) Als deze Cape Doctor eenmaal begint dan blijft ie wel even! Dus Hes…maandag surfen! Goed slapen in vliegtuig. Heb ff lekker geluncht bij Elisabeth en Jan in blauwberg. Jan is met interessante ipod dingetjes bezig zie http://www.justvocabulary.com/ . Elisabeth nog altijd hard op zoek naar goedkope auto om te kopen, maar das niet makkelijk! Ik ben echt blij met mn beetle, al mn zeilen en giek passen er in, masten en board op dak en gaan!
Vanavond ga ik met Mike weer naar een concert, deze keer cello en piano, wederom beethoven (ik ben al bijna Beethoven expert).
Maandag Hes van vliegveld ophalen. Dinsdag mn eerste werkdag. Jongens het is echt fantastisch hier! Ik reed in de auto vanaf surfstrand, fantastisch zicht op de bergen, het is zo mooi!!!

Comments are closed.