Posted February 24th, 2007 in South Africa by Frérieke
24 febr
Wat vertrouwd! er staat weer een beetle in de straat! Lin is nu al verliefd op haar Boeliemeister…mooi blauw.
Ik kreeg in Nederland veel verzoekjes om meer beelden van de stad en het dagelijks leven te laten zien (naast alle mooie surfstranden), dus daar gaan we aan werken..Bij deze sessie; uitzicht vanaf Lionshead over de stad, een willekeurige straat en een voorbeeld van modern naast koloniaal, de bevolking (zwart/wit/moslim/..), dunkley square (schattig pleintje waar Hes werkte) en foto’s van de tuinen die door de stad lopen.. Vorg weekend in de langune..typische capedutch bouwstijl.
Afgelopen week weer gewerkt. Terug op het bureau waar ik voor de kerst ook zat. Sinds ik mijn mond open gedaan heb veel dingen veranderd en aangepakt. sfeer is echter nog altijd niet optimaal en moet zeggen dat ik het er af en toe best moeilijk mee heb. Maar het is fijn om weer aan de slag te gaan. Als alles goed gaat kan ik door met uitwerken van het ontwerp voor de brouwerij dat ik gemaakt heb.
Lin heeft het naar haar zin hier. Ze is nog niet begonnen met stage en lekker de stad aan het verkennen (en de stranden om even bij te bruinen).


Posted February 20th, 2007 in South Africa by Frérieke

Lin is er hoor !!
en kijk eens hoe bruin ze al wordt..
ze heeft het al goed naar haar zin. regelt vandaag een autootje.
heeft het gevoel dat ze er al weken is (ik heb haar dan ook vanaf het moment dat ze aankwam niet stil laten zitten en flink op sleeptouw genomen!) het weer is heerlijk hier. Ik ben weer aan het werk en ga dan ook snel aan de slag…

Posted February 15th, 2007 in South Africa by Frérieke
BEN ER WEER 15-02-2007
veilig geland. vannochtend lekker zonnetje, nu ziet kaapstad grijs vd regen. rare zomer. gek om terug te zijn. Hes ik mis je om me heen! Nederland is echt relaxed….mam wees gerust ik kom echt weer terug! KUS

Posted February 4th, 2007 in South Africa by Frérieke
Temporary NL
Nederland ook mooi!
Rotterdam in de winter. zeker met een moeder en een broertje die beiden een nieuw plekje hebben in hartje rdam!
Nederland ook gezellig!
etentjes met de family. koffie in den haag. Met je neus in de afstudeerfeestjes vallen.
Nederland….
vakantiebestemming.
raar he; sta je voor je kledingkast in ZA, moet je bedenken wat je wel en niet meeneemt.
Nederland…
…meestal een terugkeer, nu een tijdelijke bestemming. Dagen vullen met zoveel mogelijk afspraken. heerlijk zo een sociaal georienteerde agenda!
Ben ook weer mobiel bereikbaar hier… 0648210764

Nederland,

wat een heerlijke winterzon! nog even goed genieten. 14 febr vlieg ik terug naar de echte zon, naar de zomer..