0

Posted August 25th, 2006 in South Africa by Frérieke

Start van de dag: tussen 7 en 9. Om 11 uur koffiebreak. 13 uur lunch (iedereen maakt zn eigen sandwich/doet zn eigen ding/samen naar buiten/..) gezellige ontwerpzolder (gelukkig hebben we airco voor in de zomer..) De tekentafel die je ziet staan wordt niet meer gebruikt hoor. Printers en plotters, net als receptie en meetingroom is beneden. We zijn met zn 7-en (niet iedereen staat op de foto) en Rose (de koffiedame) Rose woont in township Langa. Heb haar gevraagd of ik langs kan komen….OEH..zei ze… Gevaarlijk. Dus ik zei dat als ik nou heel veel appels meenam en uitdeel haha…lachen…’maybe later’ . Muziek: iedereen zn eigen koptelefoon, maar een netwerk waar we alles delen. Ik introduceer de nederlandse muziek. Vinden ze leuk. Net buiten geluncht..oeh lekker warm! de lente is begonnen hier! PS de wind ook, goeie South Easter afgelopen dagen. (helaas bedacht ik dat ik het niet kon maken in mn eerste week weg te blijven) Maar het wordt met de dag later donker en als ik heb flexibele wertijden en ze weten dat ik windsurf…dus…hopelijk snel surfverhalen.
Hes brengt de dagen alleen door en savonds doen we gezellig samen dingen. Kaapstad valt haar best zwaar en het is een enorme uitdaging om de stad alleen te ontdekken. Er zijn qua stage verschillende balletjes aan het rollen…natuurlijk via via…dat gaat helemaal goedkomen.
Ok ik ga weer aan de slag

Comments are closed.