0

Posted November 6th, 2006 in South Africa by Frérieke
6nov
Jeetje jullie willen niet weten wat ik vandaag gekocht heb…..een kiet! Sterker nog…een hele kiteset. Komend weekend langebaan eens zien of het wat is. Vanavond zou de zuidooster goed los beginnen te gaan, maar hij laat een dagje op zich wachten. Komende week zien de voorspellingen er echter goed uit! Elke dag om 6 uur op, 7 uur beginnen op werk om om 4 uur richting strand te rijden. Gister hebben we wel een lekkere sessie op sunset beach gehad. Nouja..eerst een halve dag moeten wachten, wat resulteerde in melige fotosessie op het strand. Vervolgens surfen in vlagerige wind varierend van 20 tot 30? Knopen…maar daar leer je van! Gister officieel begonnen mn jibe (voor de surfleken; omkeren zonder in het water te vallen) te oefenen..haha het begin is er zeg maar…komende week uitwerken. Zoals je op de foto kunt zien was de zee weer helemaal vlak. Op 1 dikke swellsessie op big bay na is het tijdens windsurfdagen vlak geweest. Goed voor ons, kunnen wij even inkomen!
De foto`s vertellen het verhaal van Tijgertje (mijn superhero tijdens het verkleedfeestje van Graig, waar Hes als knorretje rondliep.) Het begon met een thursdaynight-diner (wordt al een wekelijks terugkerend iets) dit maal verzorgde Warren een braai…Hanneke even speciaal voor jou; zie je mn outfit????? (mn afscheidskado). Als tijger wordt ik gespot bij de pinautomaat. Maar kijk wat er aan het eind van de avond met mn mooie outfit is gebeurd. Niemand minder dan Peter Petersen (een vd beste kitesurfers ter wereld…deze man ript monstergolven! En hij vliegt er niet overheen maar surft ze!) loopt blij te dansen in het tijgerjurkje.. Het was een dolle avond….verkleedpartijtjes doen aan Delft denken…mooie feestjes…vooral met yannick, die voor elk feestje een outfit bij me kwam scoren en rondliep in de meest sexy vrouwenkleding. Of wout die een legendarische foto in een oranje shirt van mij heeft.
Het is natuurlijk niet elke avond feest…en als het dan ook niet waait zijn Hes en ik te vinden rond onze huiskamertafel met een heleboel tools en rommel om…foto´s in te plakken…en dat zijn er al een boel kan ik je vertellen!
Deze avond zitten we als vele maandagavonden op Hes dr werk beetje te mailen-sites te onderhouden-bellen-skypen. De week rustig laten opbouwen…morgen hopen we los te gaan. En we hopen jullie snel wat meer actiefoto`s te kunnen laten zien.
Ohjaa…we hebben een vraag. Zaten zonet lekker op ons terras te eten (jaha de avonden zijn al lekker warm hier!) en genoten van ons uitzicht over de stad (al lijkt het meer een dorp…kaapstad is overzichtelijk en vanaf ons balkon zo in je armen te sluiten). Maar de vraag dus…..waarom flikkeren alle lichtjes zo in het donker?
Er zijn altijd zoveel vragen…en niemand lijkt het antwoord te weten…maar er is vast wel 1! Jij toch?

Comments are closed.