0

Posted December 17th, 2006 in South Africa by Frérieke
17 dec
Rode zandduinen. een ghosttown met huizen onder het zand. feestdagen in namibie..
Hoe veranderlijk het leven is. Op het moment dat ik bovenstaande type schreeuwt Hes dat dr vriendje langs komt. 24 dec. Super natuurlijk voor hun. super dat ze elkaar na 4 mnd weer lekker zien. (was tot 10 min geleden nog onzeker, hij heeft net te horen gekregen dat ie het ticket waar hij op geboden heeft mag gebruiken) Onze plannetjes worden even bruut overhoop gegooid. Vannochtend hebben we nog een heel reisschema gemaakt. Namibie moet fantastisch zijn. Zoo mooi. Ik had er echt zin in. overmorgen zouden we vertrekken.
5 min en je bent er overheen. levenslessen: heb nooit te veel verwachtingen, dan kun je alleen maar teleurgesteld worden. levensles 2: de enige zekerheid in het leven is dat alles beweeglijk, onverklaarbaar, veranderlijk en onzeker is.
Nieuwe plannen?
tuurlijk, altijd!
misschien oostkust, richting Durban. dan Sierd oppikken in Kaapstad de 24ste en vervolgens onze orangerivertrip doen en daarna rond te reizen in namibie..
we maken er wel wat van!
geniet allemaal van kerst en oud/nieuw daar
we denken aan jullie!!
foto’s zijn van een paar weken geleden. een kerstlunch met mijn werk. van te voren bezoek aan een project van het architectenbureau; een visitors centre in een national park, waar een schooltje was waar kinderen de gebruiken en tradities van de san people leerden. deze kindjes waren fantastisch. ze wildn allemaal met me op de foto. ze dansten. zo vrolijk!

Comments are closed.