0

Posted May 22nd, 2007 in South Africa by Frérieke
22 mei
een stripje…

Lin droomt over Brett. nee geen grapje. toepasselijk stripje dus haha. Ons curry-etentje met vele meiden en brett en david resulteerde in een boel lol zoals jullie kunnen zien! het was een gezellig weekend!
betreft; concept. Ik heb een eerste opzet van een aanvraagfromulier voor subsidie van digitale pioniers naar wat mensen gestuurd, lang niet naar alle bekenden, ik wil niemand ongestoord belasten met een boel info. laat me even weten als je geinteresseerd bent om de opzet te ontvangen en mee te denken!
verder…het is extreem herfst (en winter aan het worden) hier! en extreem is het klimaat hier. de ene dag zit je te puffen in je bikini, ben je maar wat blij dat die airco op je werk flink energie aan het verbruiken is. Een dag later is het tij gekeerd en contact je die oom in brazilie nog eens die je zei; zodra je op een plek zit waar ze airco hebben en geen verwarming zit je goed! Wat nou geen verwarming! aaaaaaaah idioten hier. werken met je muts op en je handschoenen aan. huizen zijn niet geisoleerd, hebben enkele beglazing en kieren op allerlei plekken die je niet kunt bedenken…gelukkig dat dan een dag later die airco weer aan gaat.. raar land
en jullie hebben lekker zomer binnenkort….hmm…ik zat me te bedenken dat het eigenlijk ideaal zou zijn om een half jaar hier te wonen en dan half jaar in NL. misschien ideetje voor de toekomst! ook wel zo gezellig om jullie te kunnen blijven zien.. eens zien of dat werktechnisch beetje te regelen is..
update verder: lin is bezig met rapporten schrijven voor human rights commissies en verder boel contacten aan het leggen met interessante personen die ze ontmoet bij interessante lezingen, dit alles met als doel (oa) een geschikt afstudeeronderwerp te vinden en uit te werken! ben benieuwd wat het wordt!
Henk is hard aan de slag met zn nieuwe baan; controleren van wijnfarms; onderzoek doen en advies te geven over Health and Safety. heeft het er af en toe wel zwaar mee…ja ik denk dat alle nieuwe banen in het begin moeilijk zijn, we zijn nou eenmaal allemaal onzeker en kennen boel twijfels.. (spreek uit ervaring ja).
Edith is ook allemaal interessante dingen aan het doen voor de universiteit. beetje betaald voor sommige onderdelen ook! en bezig werkvergunning uit werken (HIV/aids neuropsychologische effecten onderzoek/ pesticiden onderzoek)…lees voor meer info en andere verhalen van edith en henk op hun blog: http://www.edithandhenk.blogspot.com/
veel liefs en dikke kus
thnx voor al die leuke mails en berichtjes altijd! heerlijk!
sorry nog maar eens dat ik niet altijd persoonlijk (en vooral: uitgebreid) reageer!

Comments are closed.